Kim Kimin nirvanasıdır biLmem ama payLaşma cesareti göstermek yada bunu insanLığa maL etmek buyuk yetenek ister..
bu bayan arkadaş kimdir nedir az cok burdan da dış basından da izLiyorum ve görüyorum..
Dğer yandan tarihi bir ornek bu hanım arkadaşa kötürüm gözüyLe bakanlara.
kehribar keLimesi antik yunanda akım kelimesinin yerine kuLLanıLan ve M.Ö. 2000 küsür yıLLık bir geçmişi oLan bir durum, sonrasında fransızLarın bir kaç deneyi ve bir sırp biLim adamının bir kaç teoremi Ama biz ELEKTRİK diyoruz şimdilerde neden ? Cünki 4000 küsür yıldır doğada varLığı kabuL ediLen bu eLektron transferine en gerçekçi tanımı benjamin frankLin yapmış ve bizde bunu elektriğin icadı oLarak kabuL etmişiz. Biz derken sen ben değiL Dünya miLLetLeri
geL geLelim ornekleme iLe oLan bağLantısına şimdi senin 60 senelik omrunde kuLLandığın bir viraj tekniğin oLAbilir ve bu teknik kusursuzda oLabilir ama bu tekniği kendinden başkası biLmiyorsa ve 15 yaşında bir cocuk tutup bi gün derginin birinde derse ki böyLe bir teknik icat ettim diye ve insanlar iLk kez ondan duymuşlarsa bunu

senin bu 60 senelik teknik hooop o cocuğun oLuverir onemLi oLan mantıkLı ve anLaşıLabilir bir şekiLde haLka uLaştırabiLmektir. bu kız bunu başarabiLmişse takdir etmek gerekir
Bravo Ayşe Şule Bravo