Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#34)
asfalt meleği

asfalt meleği - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ETZ251
Kan Grubu: A Rh+
09-04-2008, 23:23 PM

Çok tırmalamışsınız belli.. Ben insan bir hata yapacaksa onu bari doğru yapmasını dileyenlerdenim. Tüm mesajlarımı yazdıklarımı okusaydınız ve burada sunsaydınız keşke.. Beni daha iyi değerlendirirdiniz.

İşin doğrusu ben de merak ettim sizi, keşke yazdıklarınızı okuyabilseydim ne yazık ki yoktu. Sırf bunun için gelmişsiniz siteye de yazık ki. Bu zaten kimin ne niyette olduğunu göstermeye yeterli.

Sizi tanımak için yazılarınızı okumak istedim ama bu şekilde çocuk gibi mesajlarınızı deşmek için değil. Sizin düşünce şeklinizi görmek için. Belki incittim mi karşımdaki insanı diye.

Kendi adıma sizinle kaybettiğim vakte üzülüyorum. Sizin adınıza harcadığınız vakite üzülüyorum. Derginiz adına üzülüyorum çünki, sizin gibi kalemi ile para kazanan birinden daha keskin daha nazik daha olgun bir davranış şekli beklerdim. Tabi dergide de para karşılığı yazmıyor olabilirsiniz. Veya bir sefere mahsus yazı yazmış da olabilirsiniz. Üstte belirttiğim gibi bu da beni ilgilendirmez..

Ama bu tartışma burada bitsin
Cidden halimize gülmeye başladım. Biraz daha iddialaşırsak ya birbirimize uyup çocuklaşacağız, ki sonunda büyük ihtimalle forumdan uzaklaştırılacağız.. yada durduk yere birbirimizi tanımadan nefret eder hale geleceğiz.

Beni yazdıklarımla eleştirmeye kalkmışsınız, ama hiçbiri sizinle yada şuradaki konuşmalarımızla, yada buradaki konuşma uslubumuzla alakalı olmayan şeyler.. laf yerinde güzeldir. bir paragrafın içinden bir cümleyi alıp tek başına baktığınızda nasıl anlam kayması yaşanıyorsa; diğer forumlardaki yazılarımı da form içinden çıkarıp tek başına incelemeye kalktığınızda aynı anlam kayması yaşanacaktır, dolayısıyla yazdıklarım sırıtacaktır.

Aşırı alınganlık, farklı fikirlere kapalılık, ya da sadece tepki bizleri bu noktaya getiriyor.

demişsiniz. Sanırım bu tutumu sergilemenizin nedenini açıklamışsınız.

Bu mesajı yazdıktan sonra, yazdıklarımızı tekrar okuyacağım. Anlatma ve anlama problemlerimiz olduğu çok açık. Ben en başından beri sizi eleştirmiyor, konuşmaya çalışıyorum. Sizse bira daha zorlasam, kimbilir ne davranışlar içine gireceksiniz..

Şimdi izninizle, ben yatmalıyım. Siz yok burada bitmesin, devam edelim diyorsanız konuşmaya (yada sizin pencerenizden gördüğünüz şekliyle, tartışma diyelim).. Siz yazın, ben yarın akşam eve geldiğimde size cevap veririm.

Yarım bildiğimiz sözlerden biri daha: "TÜRKÇE KONUŞAN HERKES TÜRKTÜR, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!"