Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#29)
asfalt meleği

asfalt meleği - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ETZ251
Kan Grubu: A Rh+
09-04-2008, 20:45 PM

Sayın Barkın,

Ben ikiteker dergisini okumayı beyaz türklere bırakıyorum. Artık onlara yazarsınız. Umarım bundan sonra arkadaşlarım da benim gibi düşünür.

Sevgiler ve saygılar;

Gencay

Unutmadan; kimse (sizin kendi adınıza düşünüp yazdığınız gibi bende kendi adıma yazıyorum) sizi bu testi yapmak yada suzukiyi övmek için para almak ile suçlamıyor. Test için para alabilirsiniz sonuçta emek veriyorsunuz, reklam için para alabilirsiniz yada almazsınız bu da beni ilgilendirmiyor..

Şimdi söz konusu yazı size mi ait yoksa aşb ye mi? lütfen bunu teyit edermisiniz? eğer yazı aşb ye aitse neden siz savunma gereği görüyorsunuz? gerçi kendisi tenezzül edip cevap vermeyecektir büyük ihtimalle.. eğer yazı size aitse (ki siz kendi fikriniz olarak belirtmişsiniz ve kullanılan cümle tamamen aynı, yazar ise kendi cümlesi olarak göstermiş..) sayın aşb başkasının yazısı altına nasıl imza atabiliyor?

Neyse, uzatmaya gerek görmüyorum. Çünki siz benim hiç bin-e-mediğim bi motosikletten bahsedip o cepheden bahsediyor ve savunuyorsunuz, ben kendi cephemden bakıp çok farklı şeylerden bahsediyorum.

Birimiz santraç taşları ile gelmiş birimiz dama taşları ile.. Ancak niyeyse aynı tahta üzerinde geziniyoruz. .

Bu konuşma/fikir belirtme mesajınızın benimle olan kısmını ve size cevap vermeyi aslında saçmalık olarak görsemde; cevap vermemeyi (size ve forumu takip eden arkadaşlarıma karşı) daha kaba bir davranış olarak değerlendirdiğim için size bu cevabı yazmak zorunda hissediyorum..

Tekrar sevgiler, saygılar;

Gencay

Konu asfalt meleği tarafından (09-04-2008 Saat 21:06 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Yarım bildiğimiz sözlerden biri daha: "TÜRKÇE KONUŞAN HERKES TÜRKTÜR, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!"